Haal meer uit jouw cyberveiligheid met subsidie!

Een cyberaanval kan grote schade aanrichten, van datalekken tot financiële verliezen. Het is daarom essentieel om de juiste beveiligingsmaatregelen te nemen.

Wil je jouw cyberveiligheid verbeteren, maar schrikken de kosten je af?

Dan is er goed nieuws!

Er is subsidie beschikbaar via’ Mijn Cyberweerbare Zaak’, een initiatief van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO).  Deze subsidie is speciaal voor bedrijven met maximaal 50 medewerkers en een jaaromzet tot €10 miljoen.

Met deze beschikbare subsidie kun jij nu de meest effectieve maatregelen treffen (zoals onder andere MFA en antivirussoftware) zonder grote investeringen te hoeven doen. Neem onderstaande 3 stappen en ontvang de subsidie!

Voer de CyberVeilig Check uit 

Begin met de CyberVeilig Check om inzicht te krijgen in de belangrijkste cybermaatregelen die jouw bedrijf moet nemen. Deze tool geeft je een actielijst in PDF-formaat met maatregelen die in aanmerking komen voor subsidie, zoals veilige netwerktoegang, antivirussoftware en back-ups.

Schaf de producten aan

Neem contact met ons op voor de aanschaf of implementatie van de gekozen maatregelen uit de CyberVeilig Check.

Een volledig aanbod van onze diensten vind je hier.

Vraag de subsidie aan

Met het resultaat van de CyberVeilig Check, onze facturen en het betaalbewijs van de genomen maatregelen kun je hier subsidieaanvraag indienen.

 

Ben jij benieuwd wat Lucrasoft ICT Beheer voor jou kan betekenen? Neem dan nu contact op!

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Door jou en jouw organisatie eerst te leren kennen, kunnen we een oplossing bieden die écht bij je past. Wij hechten veel waarde aan samenwerken, dus laten we eerst een kop koffie drinken en de kennismaking starten!

Op deze website gebruiken we tools om de website te verbeteren en je een goede, gepersonaliseerde ervaring te geven. Ga je daar mee akkoord?

Back to top